Akses Microsoft

null
  • Cons - Pangembangan Khusus

    Yen sampeyan ora ngetrapake proyek pangembangan kanthi bener, sampeyan ora bakal entuk apa sing sampeyan butuhake.
    Yen sampeyan duwe kode kepemilikan sing dikembangake dening pangembang siji (lan dheweke ora menehi dokumentasi), modifikasi kode sing ana saiki bakal angel.

  • Gampang digunakake ... Aku nemoni akeh aplikasi "rusak" sing dibangun dening pangguna listrik lan liya-liyane ... wis tekan katrampilan (utawa wektu kanggo sinau) ora cukup kanggo tugas kasebut,

  • Solusi Database Cloud

    Solusi awan dadi luwih populer, amarga pangguna ngidini ngatur data liwat internet, nggunakake akeh piranti, tanpa kudu nyedhiyakake server, lan liya-liyane ing bisnis lokal. Umume solusi kasebut mbutuhake kustomisasi lan sawetara program.

  • Solusi Pangembangan Database Khusus

    Nalika loro Access lan Excel bisa disesuaikan, akeh bisnis cilik bakal milih solusi database khusus, amarga kabutuhan data lan cara ngatur, nganalisis lan nyebarake informasi. Solusi khusus ngidini bisnis milih platform (web, desktop, seluler, kabeh) lan basis data backend (SQL Server, MySQL, lsp)

  • Pro - Napa Gunakake MS Access

    Cepet nggawe formulir, laporan lan pitakon.
    Microsoft kalebu akeh penyihir kanggo nuntun nggawe formulir lan laporan.
    Panulis laporan sing apik banget.

  • Pro - Pengembangan Khusus

    Sampeyan entuk persis kaya sing dikarepake. Bisa mbukak solusi ing macem-macem platform lan teknologi, adhedhasar spesifikasi sampeyan. Sampeyan duwe mitra eksternal (DBA lan Programmer) sing kerja bareng sampeyan kanggo mesthekake yen kabeh bisa sukses ... sing dadi spesialisasi.

Microsoft Excel

null

Aku asring nemoni wong sing nggunakake MS Excel kanggo manajemen data, lan sanajan bisa digunakake kanggo dhaptar cilik, lsp, umume ora cocog kanggo njaga data. 
Pro - Napa Gunakake MS Excel
Kasedhiya.
Gampang disiyapake lan digunakake.
Analisis dibangun ing Excel.
Gampang disimpen lan disebar.
Kontra - Napa ora nggunakake MS Excel
Kapabilitas multi-pangguna diwatesi (ya, sampeyan BISA entuk sawetara wong ngakses file sing padha sekaligus, nanging umume dudu ide sing apik kanggo nyathet masalah ngunci).
Sampeyan angel nyiyapake formulir entri data sing padhet tanpa ngerti babagan VBA (Visual Basic for Applications). Storage Data ora kapisah saka kode lan analisis.
Ora cocog kanggo nyedhiyakake data menyang situs web (yen digunakake minangka sumber data, ora mung minangka tautan undhuhan).