Fakta:

Konsultan SEO Bellevue

Yen bisnis lokal ora ana ing kaca pisanan Google, pesaing sampeyan njupuk luwih saka 85% pelanggan.

Yen sampeyan duwe bisnis lokal, sampeyan wis ngerti pentinge pangkat ing asil telusuran lokal. Saiki internet dadi sumber utama sing dituju konsumen kanggo informasi bisnis lokal, ora ditampilake ing telusuran lokal padha karo sing ora ana ing internet.
Panelusuran lokal nyebabake 50% panelusur seluler bisa ngunjungi bisnis lokal sajrone dina. Luwih penting maneh yaiku Google wis ngganti algoritma telusuran kanggo menehi rangking luwih dhuwur menyang situs web sing dioptimalake kanggo ponsel.

  •     96% konsumen nggunakake internet nalika nggoleki produk lan layanan lokal.
  •     94% kabeh pangguna smartphone wis golek informasi lokal.

Duwe situs web kanggo bisnis iku penting, nanging situs web sampeyan kudu dioptimalake kanggo apa sing digoleki pelanggan lokal. 36% konsumen ujar manawa situs web sing dirancang kanthi apik menehi kapercayan marang bisnis lokal.

  •      32% persen konsumen cenderung ngubungi bisnis lokal yen duwe situs web.
  •      98% telusuran milih bisnis sing ana ing kaca salah sawijining asil sing dipikolehi.
  •      88% persen konsumen takon review online sadurunge tuku layanan lokal
SEO Bellevue

The Google 3-Paket katon ing ndhuwur titik 93% telusuran kanthi maksud lokal. Amarga Google nyuda papan paling dhuwur saka pitung dadi telu, mula bisnis sampeyan kudu dioptimalake kanthi SEO supaya bisa tekan papan sing dikarepake.

Panliten Google babagan pola telusuran lokal ngandhakake manawa para panelusur lokal siyap tumindak. Miturut panemune, "50% konsumen sing miwiti telusuran lokal ing smartphone ngunjungi toko sajrone sedina, lan 34% sing nggoleki ing komputer / tablet nindakake perkara sing padha." Iki nuduhake hubungan langsung sing ana ing telusuran lokal ing lalu lintas ing toko.

Miturut studi dening Chitika, 91 persen panelusur milih bisnis sing ana ing kaca siji asil telusuran. Kajaba iku, posisi organik pisanan ing kaca asil mesin telusuran nampa 33 persen kabeh klik.

isenselogic.com wis taun pengalaman ing ngewangi bisnis cilik pemasaran online lan konsultasi SEO. Kita kasedhiya kanggo mbantu bisnis sampeyan sukses. Hubungi kita dina iki kanggo audit situs web SEO gratis lan telusuran tembung kunci kanggo bisnis tartamtu. Layanan kita dijamin Yen sampeyan ora wareg, kita bakal mbayar dhuwit lan sampeyan bisa mbatalake layanan.

Promosi khusus: Saben wulan, kita bakal nindakake layanan SEO Bellevue gratis kanggo 10 bisnis lokal sajrone wulan kanthi siji tembung kunci lan siji optimasi ing kaca. Yen sampeyan ora kesengsem karo asil sampeyan, sampeyan ora mbayar. Ora ana biaya mlebu utawa kontrak kanggo mlebu.