Студија на случај за оптимизација за Isenselogic.com за тековните клиенти

 

Секојдневно се пристапува кон многу бизниси од компании за оптимизација и ветуваат дека ќе ги пренесат на првата страница на Google. Еве кај Isenselogic.com ние всушност ви прикажуваме мал примерок од некои од резултатите од пребарувањето на наши клиенти на страницата за студии на случај на СЕО

На оваа страница ви прикажуваме повеќе локални бизниси и 1 национален бизнис на кои им помогнавме да стигнеме до првата страница на Google. Сите овие бизниси забележаа огромен внес на клиенти откако ќе се најдат на првата страница. Google користи за да ги прикаже најдобрите 7 бизниси во она што беше наречено пакет 7. Пред неколку години тие го сведоа на 3-пакет да принудат повеќе локални бизниси да плаќаат за реклами. Големиот проблем со плаќањето за реклами е што 94 проценти од клиентите не кликнуваат на нив затоа што сметаат колку добра компанија може да биде ако треба да плаќаат за реклами. Погледнете: https://searchenginewatch.com/sew/news/2200730/organic-vs-paid-search-results-organic-wins-94-of-time

Првите 3 бизниси и фирмата за оптимизација се сите локални претпријатија со физичка адреса. Прво е обележан клучниот збор, а потоа нашиот клиент е обележан во резултатите од пребарувањето. Запомнете резултатите може да варираат малку во зависност од тоа каде се наоѓате, без разлика дали сте најавени на Google и многу други фактори што Google ги користи за да ги утврди резултатите од пребарувањето. Но, генерално, треба да ги видите истите резултати како што се наведени овде. Исто така, овие се само примерок од клучни зборови. Секој наш клиент има многу повеќе клучни зборови се појавува на првата страница на Google и Bing и други машини за пребарување.

 

Клиент 1: Студија на случај за оптимизација за креации на коса од Knikki

Локација: Лисбург, Вирџинија

Тип на деловна активност: Салон за убавина и фризура служејќи главно за стилови на коса на жени од Афроамериканец.

 

Пример за оптимизација на пребарувачи Bellevue WA

Пример за оптимизација за Белви

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Клиент 2: Студија за случајот со СЕО за ресторанот Јен Чинг

Локација: Лејквуд, Вашингтон

Вид на деловна активност: Кинески ресторан

 

Пример за кинески ресторани за храна за оптимизацијаПример за пребарувач во ресторани

 

 

 

СЕО за локален ресторан

 

Лејквуд WA оптимизација

 

"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Клиент 3: Студија на случај за оптимизација за канабис со зелена јака

Локација: Такома, Вашингтон

Вид на деловна активност: Легален диспанзер за марихуана за рекреација

 

Пример за оптимизација за диспанзер во марихуана

Медицински дисерзариум за марихуана Локален оптимизација

 

Рекреативна веб-страница за марихуана и оптимизација

 

 

 

 

Оптимизација на повеќе пребарувачи на повеќе градови

 

Пример за бренд на оптимизација

 

Диспанзерски оптимизација

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Клиент 4: Студија на случај за оптимизација за DispensaryExchange.com

Локација: На национално ниво

Вид на деловна активност: Директориум / Директориум на продавачи

 

Пример за национална бизнис оптимизација

Интернет-маркетинг диспанзери

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Клиент 5: Студија на случај за оптимизација за станицата канабис

Локација: Вашингтон на Едмонд

Вид на деловна активност: Рекреативен диспанзер за марихуана 

 

Клиент 6: Студија на случај за оптимизација за Isenselogic.com

Локација: Белви Вашингтон

Вид на деловна активност: SEO и дизајн на веб-страница

Студија на случај за оптимизација

Главното прашање што го поставуваат клиентите е колку време е потребно за да се дојде до првата страница на Google. Постојат многу фактори што ќе го одредат ова, вклучително и колку долго сте го имале вашиот домен, колку линкови имате и колку содржина содржи вашата веб-страница. Сите наши клиенти стигнаа на првата страница во рок од 3 месеци, а некои веднаш по 30 дена. Нашата гаранција за нашите клиенти е доколку не сте на првата страница до 3 месеци, тогаш ќе работиме бесплатно додека не бидете. Ова никогаш не се случило, но ви дава спокојство дека работата се извршува правилно. Google ги ажурира рангирањата на страниците на секои три месеци, така што ова е општо правило што ги цитираме нашите клиенти. Нашата студија за случај со СЕО треба да ви покаже дека можеме да ја завршиме работата и да му помогнеме на вашиот бизнис да расте.

Нашите планови за оптимизација започнуваат со само 549 УСД месечно. Започнете сега !.