НАШЕ ЦЕНИ ЗА СЕОО

нула

  • Без месечни договори
  • Бесплатна ревизија на оптимизација
  • Бесплатна ревизија на конкурентот
 • Бесплатно истражување на клучни зборови

План за оптимизација за мал бизнис

$549еден месец
 • КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Професионална оптимизација на пребарувачот на страница за 3 страници
 • Кампања оптимизирана за 3 клучни зборови
 • 50 врски со статии PR3 + Изградени секој месец
 • Google оптимизација на мојот бизнис
 • Поднесување на списоци на директориуми
 • Цитирање Креирање на 10 страници
 • Оптимизација на социјалните медиуми

Среден деловен план

$879еден месец
 • КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Професионална оптимизација на пребарувачот на страница за 6 страници
 • Кампања оптимизирана за 6 клучни зборови
 • 100 врски со статии PR3 + Изградени секој месец
 • Google оптимизација на мојот бизнис
 • Поднесување на списоци на директориуми
 • Цитирање Креирање на 30 страници
 • Оптимизација на социјалните медиуми
 • Создавање видео и синдикација

Голем деловен план

$1,579еден месец
 • КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Професионална оптимизација на пребарувачот на страница за 10 страници
 • Кампања оптимизирана за 10 клучни зборови
 • 200 врски со статии PR3 + Изградени секој месец
 • Google оптимизација на мојот бизнис
 • Поднесување на списоци на директориуми
 • Цитирање создавање 75 страници
 • Оптимизација на социјалните медиуми
 • Соопштение за јавноста синдикално до 350+ новини

Мулти-локација Бизнис или градови

$2,579еден месец
 • КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Професионална оптимизација на пребарувачот на страница за 20 страници
 • Кампања оптимизирана за 20 клучни зборови
 • 400 врски со статии PR3 + Изградени секој месец
 • Google оптимизација на мојот бизнис
 • Поднесување на списоци на директориуми
 • Цитирање создавање 120 страници
 • Оптимизација на социјалните медиуми
 • Соопштение за јавноста синдикално до 500+ новини

НЕМА месечни договори, но препорачуваме минимум три месеци за да започнете да добивате максимален број сообраќај од Google. Ние исто така ги нудиме нашите пакет за засилување на тестер со еднократен надомест од 349 УСД за проценка на нашите услуги. Ако не го рангираме вашиот бизнис број еден на Google во рок од 3 месеци, добивате ЦЕЛОСНО враќање на средствата.