Isenselogic.com Studimi i Rastit SEO për klientët aktualë

 

Shumë biznese drejtohen çdo ditë nga ndërmarrjet SEO duke premtuar t'i marrin ato në faqen e parë të Google. Këtu në Isenselogic.com ne në të vërtetë ju tregojmë një shembull të vogël të disa prej rezultateve të kërkimit të klientëve tanë në faqen e studimeve të rastit SEO

Në këtë faqe ju tregojmë shumë biznese lokale dhe 1 biznes kombëtar që ju ndihmuam të kalonim në faqen e parë të Google. Të gjitha këto biznese panë një pritje të madhe të klientëve sapo të dilnin në faqen e parë. Google përdor për të treguar 7 bizneset më të mira në atë që quhej paketa 7. Disa vjet më parë ata e reduktuan atë në 3-pack për të detyruar më shumë biznese lokale të paguajnë për reklama. Problemi i madh me pagimin e reklamave është se 94 përqind e klientëve nuk klikojnë mbi to sepse ata kuptojnë se sa e mirë mund të jetë kompania nëse duhet të paguajnë për reklama. Shiko: https://searchenginewatch.com/sew/news/2200730/organic-vs-paid-search-results-organic-wins-94-of-time

3 bizneset e para dhe firma SEO janë të gjitha ndërmarrjet lokale me një adresë fizike. Fjala kyçe nënvizohet së pari dhe pastaj klienti ynë theksohet në rezultatet e kërkimit. Mos harroni rezultatet mund të ndryshojnë pak në varësi të vendit ku jeni të vendosur, nëse jeni të regjistruar në Google dhe shumë faktorë të tjerë që Google përdor për të përcaktuar rezultatet e kërkimit. Por në përgjithësi duhet të shihni të njëjtat rezultate si të listuara këtu. Gjithashtu këto janë vetëm një shembull i fjalëve kyçe. Secili nga klientët tanë ka shumë më tepër keywords duke u shfaqur në faqen e parë të Google dhe Bing dhe motorëve të tjerë të kërkimit.

 

Klienti 1: Studimi i Rastit SEO për Krijimet e Flokëve nga Knikki

Vendndodhja: Leesburg, Virginia

Lloji i biznesit: Salloni i Bukurisë dhe i Flokëve që përshtaten kryesisht për stilet e flokëve të grave Afrikano-Amerikane.

 

Shembull i Optimizimit të Motorëve të Kërkimit Bellevue WA

Shembull i Bellevue SEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klienti 2: Studimi i Rastit SEO për Restorantin Yen Ching

Vendndodhja: Lakewood, Uashington

Lloji i biznesit: Restorant kinez

 

Shembull SEO i Restorantit Ushqimor KinezShembull i motorit të kërkimit të restorantit

 

 

 

SEO lokale të restoranteve

 

Lakewood WA SEO

 

'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klienti 3: Studimi i Rastit SEO për Kanabisin me Jakë të Gjelbër

Vendndodhja: Tacoma, Uashington

Lloji i biznesit: Barnatore ligjore e marihuanës rekreative

 

Shembull i disponuesit të marihuanës

Dispenseri i Marihuanës SEO lokale

 

Uebsajti dhe SEO i Marihuanës Rekreative

 

 

 

 

Optimizimi i Motorëve të Kërkimit Multi City

 

Shembull i markës SEO

 

SEO-të e dispanserisë

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klienti 4: Studimi i Rastit SEO për DispensaryExchange.com

Vendndodhja: Mbarëkombëtare

Lloji i biznesit: Drejtoria e dispenserisë / shitësit

 

Shembull kombëtar i SEO për biznesin

Dispenseri të marketingut në internet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klienti 5: Studimi i Rastit SEO për Stacionin e Kanabisit

Vendndodhja: Edmond's Washington

Lloji i biznesit: Barnatore marihuane rekreative 

 

Klienti 6: Studimi i Rastit SEO për Isenselogic.com

Vendndodhja: Bellevue Washington

Lloji i biznesit: SEO dhe dizenjimi i faqes në internet

Studimi i Rastit SEO

Pyetja kryesore që klientët bëjnë është sa kohë duhet për të shkuar në faqen e parë të Google. Ka shumë faktorë që do ta përcaktojnë këtë, duke përfshirë sa kohë keni pasur domenin tuaj, sa lidhje keni dhe sa përmbajtje përmban faqja juaj në internet. Të gjithë klientët tanë kanë arritur në faqen e parë brenda 3 muajve dhe disa menjëherë në 30 ditë. Garancia jonë për klientët tanë është nëse nuk jeni në faqen e parë për 3 muaj, atëherë ne do të punojmë falas derisa të jeni. Kjo nuk ka ndodhur kurrë, por ju jep një qetësi që puna po bëhet në mënyrë korrekte. Google azhurnon renditjen e faqeve të saj çdo tre muaj, kështu që ky është rregulli i përgjithshëm që ne citojmë klientët tanë. Studimi ynë i rastit SEO duhet t'ju tregojë se ne mund ta kryejmë punën dhe të ndihmojmë biznesin tuaj të rritet.

Planet tona SEO fillojnë me vetëm 549 dollarë në muaj. Fillo tani!.