PRmimi ynë

null
Këtu janë çmimet tona për krijimin dhe zhvillimin e faqes në internet.

Uebfaqe e biznesit të vogël

$549
 • KARAKTERISTIKA
 • Dizajni i përgjegjshëm
 • Ngarkimi i përmbajtjes
 • Përshtatja e Dizajnit
 • Faqet 5
 • Funksionaliteti i tregtisë elektronike
 • Nr. I produkteve
 • 2 revizione
 • Dorëzimi i 9 ditëve

Paketa standarde e faqes në internet

$759
 • KARAKTERISTIKA
 • Dizajni i përgjegjshëm
 • Ngarkimi i përmbajtjes
 • Përshtatja e Dizajnit
 • Faqet 10
 • Funksionaliteti i tregtisë elektronike
 • Nr. I produkteve
 • 2 revizione
 • Dorëzimi i 9 ditëve

Uebfaqe e madhe e tregtisë elektronike

$1,549
 • KARAKTERISTIKA
 • Dizajni i përgjegjshëm
 • Ngarkimi i përmbajtjes
 • Përshtatja e Dizajnit
 • Funksionaliteti i tregtisë elektronike
 • 10 Produkte
 • Faqet 10
 • 2 revizione
 • Dorëzimi i 10 ditëve