Fact:

Konsulent SEO për Bellevue

Nëse biznesi juaj lokal nuk është në faqen e parë të Google, konkurrentët tuaj po marrin më shumë se 85% të klientëve tuaj.

Nëse zotëroni një biznes lokal, tashmë e dini se sa e rëndësishme është të renditeni në rezultatet e kërkimit lokal. Tani që interneti është bërë burimi kryesor që konsumatorët i drejtohen për informacionin e biznesit lokal, mos shfaqja në kërkimin lokal është e barabartë me mosekzistimin në internet.
Kërkimet lokale bëjnë që 50% e kërkuesve të celularëve të vizitojnë bizneset lokale brenda një dite. Edhe më e rëndësishme është që Google ka ndryshuar algoritmin e kërkimit për të dhënë renditje më të lartë në faqet e internetit që janë të optimizuara për telefonat mobil.

  •     96% e konsumatorëve përdorin internetin kur hulumtojnë produktet dhe shërbimet vendore.
  •     94% e të gjithë përdoruesve të smartphone-ve kanë kërkuar informacion lokal.

Të kesh një faqe në internet për biznesin tënd është thelbësore, por faqja juaj në internet duhet të optimizohet për atë që klientët tuaj lokalë po kërkojnë. 36% e konsumatorëve thonë se një faqe e dizajnuar mirë i jep një biznesi vendas më shumë besueshmëri.

  •      32% e konsumatorëve kanë më shumë gjasa të kontaktojnë një biznes lokal nëse kanë një faqe në internet.
  •      98% e kërkimeve zgjedhin një biznes që është në faqen e një prej rezultateve që marrin.
  •      88% e konsumatorëve konsultohen me rishikime në internet para se të blejnë shërbime lokale
SEO Bellevue

La Google 3-Paketë shfaqet në vendin e parë në 93% të kërkimeve me qëllim lokal. Meqenëse Google ka zvogëluar vendet e para nga shtatë në tre është e domosdoshme që biznesi juaj lokal të jetë SEO i optimizuar për të arritur ato pika të lakmuara.

Hulumtimi i Google në modelet lokale të kërkimit zbulon se kërkuesit lokalë janë të gatshëm të marrin masa. Sipas gjetjeve të tyre, "50% e konsumatorëve që filluan një kërkim lokal në smartphone e tyre vizituan një dyqan brenda një dite, dhe 34% që kërkuan në kompjuter / tabletë bënë të njëjtën gjë." Kjo tregon një marrëdhënie të drejtpërdrejtë që renditja në kërkimin lokal ka në trafikun në dyqane.

Sipas një studimi të Chitika, 91 përqind e kërkuesve zgjedhin një biznes që është në faqen një të rezultateve të kërkimit. Për më tepër, pozicioni i parë organik në faqen e rezultateve të motorit të kërkimit merr 33 përqind të të gjitha klikimeve.

isenselogic.com ka vite përvojë në ndihmë të bizneseve të vogla me marketing online dhe këshillim SEO. Ne jemi këtu për të ndihmuar biznesin tuaj të ketë sukses. Na kontaktoni sot për një auditim falas të faqes në internet SEO dhe kërkimin e fjalëve kyçe për biznesin tuaj specifik. Shërbimet tona janë të garantuara. Nëse nuk jeni plotësisht të kënaqur, ne do të kthejmë çdo pagesë dhe ju mund të anuloni shërbimet tona.

Promovim special: Çdo muaj do të bëjmë shërbime falas Bellevue SEO për 10 biznese lokale për një muaj në një fjalë kyçe dhe një optimizim në faqe. Nëse nuk jeni plotësisht i impresionuar me rezultatet tona, ju nuk paguani. Asnjë tarifë paraprake ose kontratë për të nënshkruar.

â € <