Microsoft Aksés

null
  • Kontra - Pangwangunan Adat

    Upami anjeun henteu nyusun proyék pangembangan kalayan leres, anjeun moal TEU meunang anu anjeun peryogikeun.
    Upami anjeun ngagaduhan kodeu propriétari anu dikembangkeun ku pangembang tunggal (sareng anjeunna henteu nyayogikeun dokuméntasi), modifikasi kana kode anu aya tiasa sesah.

  • Gampang dianggo ... Kuring kantos mendakan seueur aplikasi "rusak" anu diwangun ku pangguna kakuatan sareng anu sanés… aranjeunna dugi kana kamampuan (atanapi waktos diajar) henteu cekap pikeun tugas,

  • Solusi Databés Awan

    Solusi awan janten langkung populér, sabab ngamungkinkeun para pangguna ngatur data na ngalangkungan internét, nganggo seueur alat, tanpa kedah nyayogikeun sérver, sareng sajabana dina bisnis lokalna. Kaseueuran solusi ieu peryogi kustomisasi sareng sababaraha program, nanging.

  • Solusi Pangembangan Database Khusus

    Sanaos aksés sareng Excel tiasa disaluyukeun, seueur usaha alit bakal milih pikeun nganggo solusi basis data khusus, kusabab kabutuhan data sareng kumaha aranjeunna kedah ngatur, nganalisis sareng nyebarkeun inpormasi. Solusi khusus ngamungkinkeun usaha milih platform na (wéb, desktop, hapé, sadayana) sareng basis data backend (SQL Server, MySQL, jsb)

  • Naros - Kunaon Nganggo MS Access

    Gancang pikeun ngembangkeun bentuk, laporan sareng pamundut.
    Microsoft kalebet seueur tukang sihir pikeun nungtun nyiptakeun bentuk sareng laporan.
    Panulis laporan anu saé pisan.

  • Naros - Pangembangan Adat

    Anjeun kéngingkeun kahayang anu dipikahoyong. Tiasa ngajalankeun solusi dina sababaraha téknologi sareng téknologi, dumasar kana spésifikasi anjeun. Anjeun gaduh pasangan luar (DBAs sareng Programmer) damel sareng anjeun pikeun mastikeun yén sadayana tiasa dianggo ... éta kakhususanna.

Microsoft Excel

null

Kuring kantos sering mendakan jalma anu nganggo MS Excel pikeun manajemén data, sareng nalika éta tiasa dianggo pikeun daptar alit, sareng sajabana, sacara umum éta henteu cocog pikeun ngajaga data. 
Naros - Kunaon Nganggo MS Excel
Éta aya.
Gampang nyetél sareng dianggo.
Analisis diwangun kana Excel.
Gampang disimpen sareng disebarkeun.
Kontra - Naha TEU Maké MS Excel
Kamampuan multi-pangguna diwatesan (enya, anjeun BISA gaduh sababaraha jalma ngaksés file anu sami sakaligus, tapi ieu umumna sanés ide anu saé pikeun ngarékam masalah ngonci).
Bisa jadi sesah pikeun nyetél formulir Éntri data padet tanpa kanyaho VBA (Visual Basic for Applications). Data Storage henteu lepas tina kode sareng analisa na.
Henteu cocog pikeun ngaladénkeun data kana Wéb (nalika dianggo salaku sumber data, sanés ngan saukur salaku tautan unduhan).