Kumaha isenselogic.com ngawangun halaman wéb anjeun

null
Ngawangun halaman wéb pikeun bisnis anjeun kedah mimitian ti dasar sareng kecap konci anu dianggo ku jalma pikeun mendakan jasa anjeun. Upami halaman wéb anjeun henteu dioptimalkeun pikeun mesin pencari calon nasabah énggal bade pesaing anjeun.

Léngkah 1: Analisis Usaha Pasar Penemuan

null
Nganalisis Anjeun website. Kami ningali sét meta / kecap konci, téks sareng kode anu katingali pikeun ningali kumaha anjeun halaman wéb diposisikan pikeun mesin pencari utama. Salaku conto, kumaha seueurna eusi anjeun saluyu sareng kecap konci anu dipilarian ku palanggan?
Nganalisis pesaing anjeun. Kami nalungtik halaman wéb pesaing anjeun anu peringkat dina 5 posisi luhur pikeun nangtoskeun strategi épéktip anu pangsaéna pikeun panempatan mesin pencari.
Sasaran kecap konci anu paling épéktip. Kami ngembangkeun daptar kecap konci target anu diutamakeun dumasar kana anu dipilarian ku palanggan. Naon anu anjeun ngetik kana mesin pencari pikeun milari bisnis atanapi halaman wéb anjeun? Urang teras nyandak kecap konci éta sareng ku ngagunakeun perencana kata kunci Google anu tiasa dipendakan kecap konci disumputkeun anjeun panginten henteu panginten. Kami ogé nganggo perencana kata konci pikeun milarian terang jumlah konsumen anu milari kecap konci khusus sareng sasaran pikeun ningkatkeun pendapatan bisnis.

Léngkah 2: Pangembangan Kata Kunci sareng Panilitian

null
Analisis kata konci: Tina daptar kecap konci kami, kami ngaidentipikasi daptar udagan konci sareng frasa. Tinjauan kecap tina industri sareng sumber sanés. Anggo daptar kecap konci anu munggaran sareng tangtoskeun seueur pamundut mesin pencari. Urang teras nargétkeun kecap konci ku majemuk, tunggal sareng frasa.

Tujuan sareng Tujuan. Kami sacara jelas ngahartikeun tujuan anjeun sateuacana sahingga urang tiasa ngukur labur anjeun kana inpormasi tina program iklan sanés anu anjeun ngamimitian. Salaku conto, tujuan anjeun panginten gaduh paningkatan 30 persén di pangunjung bisnis. Atanapi anjeun panginten hoyong ningkatkeun tingkat konvérsi anjeun ayeuna 2 persén janten 6 persén.

Léngkah 3: KANDUNGAN EUSI JEUNG KASILIHAN

Ngadamel judul halaman. Judul dumasar kata kunci ngabantosan tema halaman anjeun sareng aliran kecap konci anjeun. Ngadamel meta tag. Meta déskripsi tag sareng ngabantosan pangaruh kana klik-liwat tapi henteu langsung dianggo pikeun rangking. Tempatkeun fase milarian stratégis dina halaman. Ngahijikeun kecap konci anu dipilih kana kode sumber halaman wéb sareng kontén anu aya dina halaman anu parantos ditunjuk. Kami mastikeun yén kami nerapkeun tungtunan anu disarankeun pikeun hiji nepi ka tilu kecap konci per halaman eusi sareng nambihan langkung seueur halaman pikeun ngarengsekeun daptar. Kami mastikeun yén kecap konci anu aya hubunganana dianggo salaku kaasupan alami kecap konci anjeun. Éta ngabantosan mesin pencari kalayan gancang nangtoskeun perkawis halamanna. Pendekatan alamiah paling saé. Seueur tés nunjukkeun yén halaman kalayan 800 dugi ka 2000 kecap tiasa ngungkulan anu langkung pondok. Tungtungna, pangguna, pasar, tautan eusi bakal nangtoskeun popularitas sareng nomer réngking.

Léngkah 4: Pastikeun yén halaman wéb anjeun ramah seluler

null
Numutkeun ka Google langkung seueur milarian anu dilakukeun dina alat sélulér tibatan dina alat desktop. Salaku réspon Google parantos ngarobah algoritma pamilarianna pikeun langkung milih situs anu ramah seluler. Upami halaman wéb anjeun ayeuna henteu ramah seluler anjeun kaleungitan pelanggan.

Léngkah 5: Nguji Kontinyu sareng Ngukur

null
Nguji sareng ngukur: Nganalisis rangking mesin pencari sareng patalimarga wéb pikeun nangtoskeun épéktipitas program anu anjeun parantos laksanakeun, kalebet penilaian kinerja kata kunci masing-masing. Nguji hasil parobihan, sareng jaga parobahanana dilacak dina spreadsheet Excel, atanapi naon waé anu anjeun pikaresepeun.

Pangropéa. Ditambahkeun teras-terasan sareng modifikasi kecap konci sareng kontén halaman wéb diperyogikeun pikeun teras-terasan ningkatkeun rangking mesin pencari janten kamekaran henteu kios atanapi nolak tina lalawora. Anjeun ogé hoyong marios strategi tautan anjeun sareng mastikeun yén inbound sareng outbound link anjeun aya hubunganana sareng bisnis anjeun. Blog tiasa nyayogikeun struktur sareng betah tambihan kontén anu diperyogikeun. Anjeun parusahaan hosting biasana tiasa ngabantosan anjeun dina panyetelan / pamasangan blog.