Si ndërton faqet e internetit isenselogic.com

null
Ndërtimi i një faqe në internet për biznesin tuaj duhet të fillojë nga themeli me ato fjalë kyçe që njerëzit po përdorin për të gjetur shërbimet tuaja. Nëse faqja juaj në internet nuk është e optimizuar për motorët e kërkimit, klientët e rinj të mundshëm do të shkojnë te konkurrentët tuaj.

Hapi 1: Analiza e biznesit të tregut zbulues

null
Analizoni tuajin website. Ne shikojmë në grupe meta / fjalë kyçe, tekst dhe kod të dukshëm për të parë se sa mirë jeni pozicionuar në uebfaqe për motorët kryesorë të kërkimit. Për shembull, sa përputhet përmbajtja juaj me fjalët kyçe që kërkojnë klientët?
Analizoni konkurrentët tuaj. Ne shqyrtojmë faqet e internetit të konkurrentëve tuaj që renditen në 5 pozicionet më të mira për të përcaktuar strategjinë më të mirë efektive për vendosjen e motorëve të kërkimit.
Synoni fjalët kyçe më efektive. Ne zhvillojmë një listë me përparësi të fjalëve kyçe të synuara bazuar në atë që kërkojnë klientët. Çfarë do të shkruani në një motor kërkimi për të gjetur biznesin ose faqen tuaj? Ne më pas e marrim atë fjalen dhe duke përdorur planifikuesin e fjalëve kyçe Google mund ta gjejmë fjalë kyçe të fshehura mbase nuk e keni menduar. Ne gjithashtu përdorim planifikuesin e fjalëve kyçe për të gjetur numrin e saktë të konsumatorëve që kërkojnë fjalë kyçe të veçanta dhe për të synuar ato për të rritur të ardhurat e biznesit.

Hapi 2: Zhvillimi dhe Kërkimi i Fjalë kyç

null
Analiza e fjalëve kyçe: Nga lista jonë e fjalëve kyçe, ne identifikojmë një listë të synuar të fjalëve kyçe dhe frazave. Rishikimi i fjalëve nga industria dhe burimet e tjera. Përdorni listën e parë të fjalëve kyçe dhe përcaktoni numrin e pyetjeve të motorëve të kërkimit. Më pas ne synojmë fjalët kyçe sipas shumësit, singularit dhe frazave.

Objektivat dhe Synimet. Ne përcaktojmë qartë objektivat tuaja paraprakisht në mënyrë që të mund të masim kthimin tuaj të investimit nga çdo program tjetër reklamimi që ju filloni. Për shembull, qëllimi juaj mund të jetë që të keni një rritje prej 30 përqind të trafikut të biznesit. Ose mund të dëshironi të përmirësoni shkallën tuaj të tanishme të konvertimit prej 2 përqind në 6 përqind.

HAPI 3: DORZIMI DHE OPTIMIZIMI I PTRMBAJTJES

Krijoni tituj faqesh. Titujt e bazuar në fjalë kyçe ndihmojnë në krijimin e temës së faqes tuaj dhe rrjedhën e fjalëve tuaja. Krijoni etiketime meta. Përshkrimet Meta tag dhe ndihmojnë në ndikimin e klikimit, por nuk përdoren drejtpërdrejt për renditjen. Vendosni fazat strategjike të kërkimit në faqe. Integroni fjalët kyçe të zgjedhura në kodin burimor të faqes suaj të internetit dhe përmbajtjen ekzistuese në faqet e caktuara. Ne sigurojmë që të zbatojmë udhëzimet e sugjeruara të një deri në tre fjalë kyçe për faqen e përmbajtjes dhe të shtojmë më shumë faqe për të kompletuar listën. Ne sigurojmë që fjalët kyçe të lidhura të përdoren si një përfshirje natyrale e fjalëve tuaja. Ndihmon motorët e kërkimit të përcaktojnë shpejt se për çfarë faqe bëhet fjalë. Një qasje natyrale funksionon më së miri. Shumë prova tregojnë se faqet me 800 deri në 2000 fjalë mund të tejkalojnë ato më të shkurtra. Në fund, përdoruesit, tregu, lidhjet e përmbajtjes do të përcaktojnë popullaritetin dhe numrat e renditjes.

Hapi 4: Sigurohuni që faqja juaj e internetit të jetë miqësore për celularët

null
Sipas Google bëhen më shumë kërkime në pajisjet mobile sesa në pajisjet desktop. Në përgjigje, Google ka ndryshuar algoritmet e saj të kërkimit për të favorizuar faqet që janë miqësore për celularët. Nëse faqja juaj e tanishme e internetit nuk është miqësore për celularët, ju po humbni klientët.

Hapi 5: Testimi dhe Matja e Vazhdueshme

null
Testoni dhe matni: Analizoni renditjen e motorëve të kërkimit dhe trafikun në internet për të përcaktuar efektivitetin e programeve që keni zbatuar, përfshirë vlerësimin e performancës individuale të fjalëve kyçe. Testoni rezultatet e ndryshimeve dhe mbajini ndryshimet të gjurmuara në një fletëllogaritëse të Excel-it, ose çfarëdo që të jeni rehat.

Mirëmbajtja. Shtimi dhe modifikimi i vazhdueshëm i fjalëve kyçe dhe përmbajtjes së faqes në internet janë të nevojshme për të përmirësuar vazhdimisht renditjen e motorëve të kërkimit, në mënyrë që rritja të mos ngecet ose të bjerë nga neglizhimi. Ju gjithashtu dëshironi të rishikoni strategjinë tuaj të lidhjeve dhe të siguroni që lidhjet tuaja hyrëse dhe dalëse janë të rëndësishme për biznesin tuaj. Një blog mund t'ju ofrojë strukturën e nevojshme dhe lehtësinë e shtimit të përmbajtjes që ju nevojitet. E juaja kompani hosting zakonisht mund t'ju ndihmojë me konfigurimin / instalimin e një blogu.